Antwerp Airport verwelkomt eerste vlucht naar Oujda en bereidt zich voor op een zonnige zomer

Antwerp Airport is klaar om deze zomer reizigers te verwelkomen met een divers aanbod aan zonovergoten bestemmingen, dankzij TUI fly en ASL Fly Executive. Van ontspannen strandvakanties tot avontuurlijke reizen en bezoeken aan vrienden en familie, er is voor ieder wat wils. Met de nieuwe bestemming Oujda, kunnen reizigers nu ook eenvoudig naar het oosten van Marokko vliegen.

Nieuwe bestemming: Oujda

Op woensdag 26 juni vertrok de eerste TUI fly-vlucht naar Oujda vanuit Antwerp Airport, wat deze bestemming, naast Tanger en Nador, de derde Marokkaanse bestemming maakt in het netwerk van TUI en de luchthaven. De toevoeging van Oujda biedt de Marokkaanse gemeenschap in de regio Antwerpen een directe en gemakkelijke manier om naar het oosten van Marokko te reizen. TUI vliegt twee keer per week naar de Marokkaanse stad.

CEO Eric Dumas van Antwerp Airport benadrukt: “Antwerp Airport wil bestemmingen aanbieden voor zowel de vakantieganger, de zakenreiziger als de reiziger die vrienden en familie in het buitenland wil bezoeken.” Met het brede scala aan opties is er gegarandeerd een bestemming die aan ieders wensen voldoet.

12 zonnige bestemmingen

Deze zomer biedt TUI fly vluchten aan naar twaalf prachtige bestemmingen vanuit Antwerp Airport. Naast TUI fly voert ook ASL Fly Executive vluchten uit naar Ibiza. Reizigers kunnen kiezen uit:

• Spanje: Alicante, Ibiza, Malaga, Murcia, Palma De Mallorca, Tenerife
• Marokko: Nador, Tanger, Oujda
• Kroatië: Split
• Turkije: Antalya
• Griekenland: Kreta-Heraklion

Tickets zijn beschikbaar bij je reisagent, of bij www.tui.be, www.tuifly.be en flyexecutive.be.