INTERNATIONALE LUCHTHAVEN ANTWERPEN
Vlucht Tijd Bestemming Terminal Status
TB1261 06:35 MURCIA Vertrokken
BE6013 14:00 LONDON SOUTHEND
Vlucht Tijd Bestemming Terminal Status
TB1262 12:15 MURCIA Verwacht
BE6012 13:35 LONDON SOUTHEND

Luchthaven Antwerpen biedt verschillende voorzieningen in en rond de luchthaven: meerdere vergaderzalen, een perscentrum, een enorme terminal lobby en lounge.

LUCHTHAVENGEBOUW

Er zijn twee vergaderzalen in het terminalgebouw zelf.

PERSCENTRUM

U kunt ook een volledig uitgeruste persconferentiezaal huren in ons Perscentrum naast het luchthavengebouw (naast het Stampe & Vertongen museum). We kunnen drankjes voorzien voor de aanwezigen, zoals koffie, thee, water of fruitsap. De vergaderzalen en het perscentrum kunnen worden gehuurd voor een halve dag (voor- of namiddag) of een hele dag. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi.

Bel naar +32 (0)3 285 65 14 voor meer informatie of als u een zaal wilt huren. U kunt ook een mailtje sturen naar info@antwerpairport.be

E-TERMINAL

Deze unieke evenementenhal heeft een vloeroppervlakte van 950m² en beschikt over een groot overdekt terras van 150m².

De locatie is geschikt voor het organiseren van conferenties, beurzen, bedrijfsevenementen, exposities, productlanceringen, fashion shows, huwelijksfeesten, VIP evenementen en zoveel meer. Afhankelijk van het type evenement kunt u hier tot achthonderd gasten verwelkomen.

De E-terminal is centraal gelegen en is makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer…of vliegtuig. Er is tevens voldoende parking.

Wilt u meer informatie of een zaal boeken? Stuur dan een mail naar: e-venues@total-e.com

 

E-LOUNGE

Deze inspirerende vergaderzaal op de eerste verdieping van de Business Terminal heeft een inspirerend uitzicht over het platform en de landingsbaan van Antwerp Airport. Ze is geschikt voor grote groepen (tot honderd aanwezigen), maar kan ook voor vergaderingen met een kleinere groep mensen dienen.

Door haar grootte en unieke ligging is E-lounge ook een ideale plek voor pers events, product lanceringen, presentaties, kick-offs, exposities & fotografie.Wilt u meer informatie of een zaal boeken? Stuur dan een mail naar: e-venues@total-e.com

  

LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJENCEO Marcel Buelens op de koffie bij Radio 1 (2:21:06-2:29:06 en 2:34:50 – 2:48:45) Klik op onderstaande link om het integrale fragment te beluisteren

https://bit.ly/2QW53Vo

Luchthaven Oostende-Brugge en Antwerpen gaan in Kerst- en Nieuwjaarsmodus