INTERNATIONALE LUCHTHAVEN ANTWERPEN
Datum Vlucht Tijd Bestemming Terminal Status
31/01/2023 LG4682 09:15 London City Vertrokken om 09:08
01/02/2023 TB1101 06:45 Alicante
Datum Vlucht Tijd Bestemming Terminal Status
LG4681 08:20 London City Geland om 08:24

Waarom moet ik op reis naar Innsbruck? 

  • Wintersporten à volonté
  • Het beroemde ‘Gouden Dak’
  • Andere middeleeuwse pareltjes: Schloss Ambras, de keizerlijke Hofburg,…
  • Andere skioorden gemakkelijk te bereiken

De Oostenrijkse regio Tirol is een van dé wintersportbestemmingen van de Alpen en hoofdstad Innsbruck is een levendige stad met onmiddellijke toegang tot de pistes. De stad is 800 jaar oud en wordt omringd door een prachtig berglandschap. Een droomplek dus voor skiërs en snowboarders, maar al evenzeer wie houdt van shoppen en kerstmarkten! De prachtige middeleeuwse stad is perfect voor cultuurminnaars. Boek je een vliegticket Innsbruck, dan mag je het beroemde balkon met het gouden dak zeker niet voorbijlopen. En eigenlijk is dat bij al die andere historische pareltjes niet anders: de keizerlijke Hofburg, de Domkerk, de indrukwekkende Olympische springschans Bergisel, ontworpen door de beroemde architect Zaha Hadid… Bovendien is Innsbruck de toegangspoort tot andere Tiroolse skioorden zoals St. Anton, Ötztal, Zillertal en Seefeld. Of je nu gaat om te sporten of om cultuur te happen, een vlucht Innsbruck is sowieso een goed idee!

Vluchten naar Innsbruck vanuit Antwerpen

Boek hier je vlucht met TUI fly

Om de vluchturen te raadplegen, raden we u aan een kijkje te nemen op de website van de luchtvaartmaatschappij. (Klik hier)

Boek hier je vlucht met ASL Fly Executive

Om de vluchturen te raadplegen, raden we u aan een kijkje te nemen op de website van de luchtvaartmaatschappij. (Klik hier)

Klik hier om terug te keren naar alle bestemmingen vanuit Antwerpen.