VLM Airlines vliegt vanaf 12/02 naar Birmingham, München en Maribor

VLM Airlines voegt op 12 februari 2018 drie nieuwe bestemmingen aan zijn netwerk toe, met name Birmingham, Maribor (Slovenië) en München.

Op elke nieuwe route wordt op maandag tot en met vrijdag eenmaal per dag heen en terug gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met Fokker 50-toestellen. Tickets zijn vanaf 10 januari verkrijgbaar vanaf 59 euro (enkele reis, incl. luchthaventaksen) via www.flyvlm.com of bij de reisagent.

Karl Rickard, CEO van VLM Airlines, verklaarde:

De komende weken breidt het netwerk van VLM Airlines flink uit. Op dit ogenblik vliegt VLM Airlines enkel tussen Antwerpen en London City Airport. Later deze maand, op 22 januari, gaan wij ook van start met vluchten tussen Antwerpen en Zurich. En twee weken later worden dus nog drie andere bestemmingen aan het netwerk toegevoegd. Zowel Birmingham, Maribor als München zijn niet alleen interessante bestemmingen voor zakelijke doeleinden maar hebben ook op toeristisch vlak heel wat moois te bieden. Meteen worden dus ook onze twee operationele basissen in Antwerpen en Maribor met elkaar verbonden via München. Maribor is na de hoofdstad Ljubljana de tweede grootste stad van Slovenië en is gelegen in het Oosten van het land, niet zo ver van het Oostenrijkse Graz, het westelijke deel van Hongarije nabij het Balaton-meer, en het noordelijke deel van Kroatië.

Lees hier het volledige persbericht.