Vlieg vanuit Antwerpen naar de BrauBeviale vakbeurs in Nürnberg

Op dinsdag 10 november 2020 organiseert Tradefairs een 1-daagse chartervlucht naar  de BrauBeviale beurs in Nürnberg. Dat is de internationale vakbeurs voor brouwerij- en drankentechniek. De heenvlucht vertrekt om 06:40 in Antwerpen. Tijdens de vlucht kunt u genieten vankoffie en croissants. De landing in Nürnberg staat gepland om 08:20. Daarna brengt een bus u naar de beurs, waarna u ruim de tijd hebt om de volledige beurs te verkennen. Om 18:00 brengt een bus een terug naar de luchthaven, waar u om 19u30 terug vertrekt naar de luchthaven van Antwerpen. De aankomst in Antwerpen staat gepland om 21:10. De ticketprijs voor deze chartervlucht bedraagt €515. 

“Door de optimale planning van onze vluchten kunt u de beurs van opening tot sluiting bijwonen en u bent niet langer dan noodzakelijk in het buitenland. Omdat u aan boord alleen branchegenoten zal ontmoeten is er bovendien volop gelegenheid om te netwerken”, klikt het bij Tradefairs.

Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de website van Tradefairs.


*De locator form is niet van toepassing omdat u korter dan 48 uur in het buiteland verblijft. U kunt de website https://diplomatie.belgium.be/nl raadplegen. Tradefairs volgt de richtlijnen van de FOD en als de beursorganisatoren besluiten de beurs te annuleren, zal Tradefairs uw ticket terugbetalen.