INTERNATIONALE LUCHTHAVEN ANTWERPEN
Vlucht Tijd Bestemming Terminal Status
TB1001 14:10 Malaga
Vlucht Tijd Bestemming Terminal Status
No Flights

TREIN

Station Antwerpen-Berchem

Het station Antwerpen-Berchem ligt vlak bij luchthaven Antwerpen en heeft een uitgebreid aanbod nationale treinverbindingen. Bus 51, 52 en 53 brengt u in slechts 10 minuten tijd naar luchthaven Antwerpen.

Station Antwerpen-Centraal

Voor internationale verbindingen kan u terecht in het station Antwerpen-Centraal. Hier kan u overstappen richting Antwerpen-Berchem en daar bus 51, 52 of 53 nemen richting luchthaven Antwerpen.

Buslijnen 21 en 32 of tramlijnen 9 en 11 brengen u ook naar de Rooseveltplaats, dicht bij het station Antwerpen-Centraal.

Tickets

U kunt tickets kopen aan de loketten of aan de ticketautomaten bij de ingang van het treinstation.
Alle informatie over reistrajecten, reistijden en treintickets is online te vinden. Ga naar http://www.belgianrail.be/nl/

BUS

Buslijnen 51, 52 en 53 stoppen aan de halte “Deurne luchthavenlei“, deze ligt op 100 meter van de ingang van de luchthaven (tegenover de Aldi). Deze bussen rijden elke 15 minuten en brengen u in 10 minuten tijd naar station Antwerpen-Berchem.

Afhankelijk van uw bestemming, kunt u er ook voor kiezen om andere middelen te nemen van het openbaar vervoer naar uw reis voort te zetten (bus, tram, trein). De meeste bussen aan station Berchem rijden naar de Rooseveltplaats (in de nabijheid van station Antwerpen-Centraal). Op dit plein vertrekken heel wat bussen naar kleinere steden en dorpen in de buurt van Antwerpen.

Van en naar het centrum: bus 33 naar Ekeren stopt aan de halte Luchthavenlei, op minder dan 100 meter afstand van de luchthaven.

Busticket

U kunt op voorhand een busticket kopen via de officiële website: www.delijn.be. U kunt ook een ticket kopen door met uw gsm een sms te sturen voordat u op de bus stapt. Kon u geen ticket kopen voordat u op de bus stapte? U kunt ook bij de chauffeur terecht.
Alle informatie over reistrajecten, reistijden, haltes en tickets vindt u op www.delijn.be.

TRAM

U kunt ook de tram nemen aan het station Antwerpen-Berchem. Dit is een andere manier om naar verschillende locaties in en rond de stad Antwerpen te reizen.

Tram 4 naar Silsburg
Deze tram stopt aan de halte Antwerpen Groenplaats, vlak bij het historische stadscentrum en de winkelstraten.
Tram 9 naar Linkeroever (linkeroever van de Schelde)
Deze tram stopt aan de haltes Meir (de belangrijkste winkelstraat) en Groenplaats. Van hieruit kunt u meteen gaan shoppen of het historische stadscentrum verkennen.
Tram 11 naar Rooseveltplaats
Deze tram stopt vlak bij het station Antwerpen-Centraal en de zoo van Antwerpen. Van hieruit kunt u ook een andere bus of tram nemen naar tal van locaties in en rond Antwerpen.